Віза до Великобританії

Візова підтримка: Великобританія

Ви збираєтеся до Великобританії і Вам потрібна допомога у підготовці документів для отримання візи? Після подачі документів у візовий центр доносити відсутні документи не можна, тому дуже важливо спочатку коректно скласти пакет документів. Звернувшись до нас, ви зможете в одному місці отримати якісну візову підтримку.

Комплекс наших послуг включає:

1. Консультацію при виборі типу візи і комплектації документів

2. Допомога в заповненні анкети

3. Допомога при подачі заяви

4. Кваліфікований переклад всіх необхідних документів на англійську мову та нотаріальне засвідчення

5. Оплату консульського збору (при необхідності)

Існує кілька типів віз для виїзду в Великобританію (гостьова, бізнес, студентська, туристична, дружини і т.д.).

Перелік основних документів, необхідних для оформлення всіх типів віз до Великобританії:
  • Заповнена, роздрукована та підписана Вашою рукою анкета з сайту Посольства Великобританії. Після заповнення анкети Вам необхідно сплатити консульський збір картою або ж у відділенні банку.
  • Дві фотографії 3,5 × 4,5 см., одна з яких вклеюється в анкету, а друга додається до неї.
  • Закордонний паспорт, термін придатності якого перевищує 6 місяців з дня подачі документів для оформлення візи, в якому є як мінімум 1 незаповнена (порожня) сторінка.
  • Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою підприємства.
  • Копія свідоцтва про шлюб або розлучення.
  • Копії документів на власність: нерухомість, машину і т.д.
  • Документи, що підтверджують наявність коштів: виписка з банку, копії дорожніх чеків і т.д.
  • Пакет супровідних документів, перекладених на англійську мову.

Кожен випадок унікальний, тому повний список документів, які потрібно надавати саме Вам для отримання візи в Англію, Ви можете дізнатися у візовом центрі або у нас на консультації.

Перелік додаткових документів, які необхідні в залежності від типу обраної Вами візи в Англію:
  1. Лист-запрошення від особи, яка знаходиться закордоном (друга / подруги / родича).
  2. Копія документів, що засвідчують особу, яка запрошує.
  3. Фінансові документи обох сторін (ваші та особи, яка запрошує).
  4. Додаткові документи, які підтверджують Ваше спілкування / дружбу / родинні зв’язки (листування, спільні фотографії та ін.).
  5. Оригінал або копія бізнес – запрошення.
  6. Фінансові документи.
  7. Підтвердження броні з готелю (роздруківка броні з сайту готелю або з вашого e – mail).
ВАЖЛИВО:
  • Всі документи у візовий центр подаються особисто, при цьому стягуються біометричні дані кожної людини, яка подає заяву на отримання візи. Особи до 16 років здають біометричні дані у присутності дорослого (повнолітнього) родича.
  • Розмір консульського збору визначається датою подання документів у візовому центрі.
  • Незалежно від віку дитини на нього заповнюється окрема анкета і оплачується консульський збір.
Залишити заявку

Залишити заявку